Ett gäng vykort från juni

Det fortsätter vara fullt upp. Jag hinner inte alls allt jag tänkt men har väldigt trevligt på vägen. Barnen har haft sommarlov några veckor. Jag och Daniel har jobbat skift om varandra så att barnen ska få vara hemma. Sommartider hej hej! Här kommer ett gäng vykort från juni.

Arenaparken i Norsjö. Flertalet besök med olika ”fordon”.

Många andra cykeläventyr har det också blivit. Jag återkommer om det i senare inlägg.

Jag har också cyklat mycket på egen hand. Mer än på flera år. Jag hade glömt hur kul det var! Fick upp ögonen på nytt då jag nyligen bytte cykel med min far. Kan också bero på att jag varit utan snus hela juni. Behöver höja dopaminet på annat sätt.

Äventyrsmotion till fots (spring eller promenader) längs fina stigar. Vi har varit runt och upptäckt mycket fina ställen i närheten.

Några picknickar har vi haft (ett inlägg om det kommer också senare). Här ovan är Henry och kompisen Manne på väg på picknick på egen hand. Storkillarna! Jag följde dem med kikaren i all hemlighet.

På väg till en badstrand (i grannbyn) med kompisar.

Ja några bad har det blivit. Med mer eller mindre blå läppar. I rätt kyliga insjöar. I juli kommer kanske lite mer sommarvärme?

Flera skjutbanebesök har det blivit. För stora och små. Familjärt. Roligt. Nyttigt. Nödvändigt. Både hagel och kula.

Ännu fler hundpromenader. Massor av knott. Helt galet faktiskt!

Siri och Wilda håller ”vakt” vid broarna (vid huset och vid sovstugan). Överöser besökare med prat och sällskap.

Jag har aldrig varit så sen med planteringar som denna sommar. Vi får se vad det hinner bli av det. Har satt favoritkryddor, morötter, rädisor, ärtskidor, sallad, ringblommor och istället för dekorationsblommor blev det smultron i de flesta krukor. Jag gillar ätbar odling mest. Jag gillar även fyrhjulingar. De är bra till så himla mycket!

Sönerna har tältat några nätter på gården. Så mysigt! Jag älskar när ens egna bättre sortens barndomsminnen även blir deras. ❤

Två besök på Norsjö Motorstadio. Fler lär det bli. Sönerna (och alla andra) körde så det rykte. Både roligt och utmanande! Mycket pirr i magen. För alla!

Vid havet var vi alla vid midsommar. Här ovan är sönerna och farfarn. Drar upp nät med gemensamma krafter.

Efter midsommar stannade Edward kvar själv med farmor och farfar några dagar. Egentid. Finfina fiskar.

Förra veckan var det Henry och Harrys tur.

Jag hade tänkt börja lite semester denna vecka men det blev inte så. Jag hade för mycket jobb. Mest kontorsjobb men också en utbildningsdag. I ”Heta arbeten”. Första steget mot att bli instruktör i det. I brandfarliga arbeten.

Sönerna har hängt med mig på jobbet ibland. Här var Henry med mig på inspektion i en av grustäkterna. Förenar nytta med nytta. Blir stark på köpet. Kanske mest i benen dock. Ha ha!

Ibland har de följt Daniel. Här var det Edwards tur. Här kommer de hem i kvällssolen.

Till veckan börjar Daniel sin semester och jag ska också försöka med det. Så mycket jag kan i alla fall. Ser fram emot en massa saker. Sommaren har bara börjat men sommaren är kort!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s