Stor, stark och omtyckt!

Det har varit väldigt mycket här ett tag. Inte på bloggen men i livet. Jag ska försöka ta igen det. Hoppas ni har överseende. Den här tiden på året är det väldigt mycket jobb. Uppdrag av olika slag. På flera olika platser. Några veckor kändes det som att jag sov mer på hotell än hemma. Jag gillar hemma bäst men jag gillar också mina jobb. Lite variationer och kontraster mellan all min hemmakärlek. Under min fria tid har jag såklart hängt med familjen men jag har även blivit bättre på att prioritera sömn och träning (okej mest det sistnämnda). Det känns bra!

Min stora, starka och vårsmutsiga bil som jag tycker väldigt mycket om har tagit mig både hit och dit. I Norrbotten, Västerbotten och Jämtland.

Jag har träffat många trevliga människor och sett många vackra vyer. Jag har tagit pauser, lyssnat på tystnaden och smugit på skare i olika län för att se och njuta av naturen lite bättre.

Längs vägarna har det varit (och är det) väldigt mycket skogsfåglar. Jag önskar innerligt att de höll till någons annanstans med att spela stora och starka men jag älskar att se dem!

Det är mycket bättre om de håller sig i träden!

Något som också har beskrivits som stort, starkt och omtyckt är Svenska Jägareförbundet. En bra beskrivning tycker jag. Tillsammans är vi starka i det vi tycker så mycket om. Första helgen i april hade Jägareförbundet Västerbotten länsföreningsstämma och 100-årsjubileum. Hundra år. Hur stort är inte det?! Redan på fredagen åkte jag och resten av styrelsen dit (samt jaktvårdskonsulenterna). Jag plockade upp Lennart längs vägen och sade hej till hans renar.

Väl i Umeå hade vi styrelsemöte och checkade in på hotellet. Fixade lite inför nästkommande dag och åt god middag på Gotthards krog.

Lördag var det årsstämma hela dagen. Intressant och trivsamt. Roligt att träffa både gamla och nya bekantskaper. Både på stämman och under efterföljande jubileumsmiddag. Ni måste kolla in jubileumsboken vid tillfälle. Från Västerbottens fjäll till hav beskriver den 100 år med länsjaktvårdsföreningen på ett mycket lättsamt vis och med mycket bilder. Den går att beställa på länsföreningens kontor (ac@jagareforbundet.se).

Under det konstituerande styrelsemötet blev jag hastigt och plötsligt vald till vice ordförande i länet. Det är stort. Jag var inte riktigt beredd på det men det ska nog bli bra. Jag ska göra mitt bästa.

Nu ska jag göra mitt bästa med att snabbt hänga tvätt, packa skolväskor, duscha och hoppa i säng. Det finns en viss risk att det blir lite senare än jag tänkt. Inte helt ovanligt men det är ju tanken som räknas.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s