Många hundar och mycket att fira…

Helgen och dagarna med omnejd har varit fyllda med kalas, nära och kära, många hundar och tankar om hälsa.

I fredags fyllde vår förstfödde hela nio år. Jäklar var tiden går fort! Fort och tidigt startade även den dagen. Klockan var inte ens halv sex då Edward viskade i mitt öra att det var dags för mig att gå ner och fixa fika för att sedan ”födelsedagsväcka” honom. Traditionsenligt med paket och tårtfrukost stegade hela yrvakna familjen upp på övervåningen. Sjöng ganska falskt men väldigt hjärtligt ja må han leva. För världens bästa Edward. ❤

Kalasfirandet fortsatte under helgen. Med nära och kära. Jag var även iväg på annat firande. På vänners vigsel. Mellan två av de kanske mest impulsiva jag känner. En svensk och en dansk som kom på för ungefär en månad sedan att de skulle gifta sig. Som fixade allt. Det var så fint! De var så fina! ❤

Brudparets hundar har jag skött under helgen. Min pappas hund också. Sex hundar tillsammans med våra tre. Ett riktigt hundliv. Väldigt mycket frisk luft och motion har det blivit. Riktigt härligt med en helg med mycket tid till sådant.

Det har hänt mindre bra saker också under helgen. Sånt som fått mig att tänka ännu mer på livet. På hälsa. På det faktum att vi bara har ett liv och en kropp. På vikten av att ta hand om sig. Om hela sig. Allt som vi gör påverkar hälsan. Hur vill man må? Vad är viktigt? Den enda som bestämmer det är en själv. Livet skapas genom val man gör varje dag. Verkligen något att reflektera och fundera över. Att agera efter. Hur tänker du?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s