I slutet av komfortzonen…

Där händer det ofta grejor. När man utmanar sig själv. Stort eller litet. Nästan alltid kommer det något väldigt bra av det, om inte annat känslan efteråt. Man växer lite för varje gång. Blir lite mer modig. Kan ta sig an nya utmaningar. Går det inte som man tänkt sig har man alltid lärt sig något. Fått nya erfarenheter. Är jag riktigt nervös inför något undrar jag dock om det verkligen är nyttigt med utmaningar? Ja det är det. Läs ovan. Vad vore egentligen livet utan utmaningar? Dock kan jag blir lite trött på mig själv som ändå aldrig slutar tvivla. På mig själv. På min förmåga. Men kanske är det också bra på något sätt? Ett tecken på att jag alltid vill att saker och ting ska bli så bra som det bara går. Här kommer några av sista tidens utmaningar…

I höstas var jag på filminspelning på Svenska Jägareförbundets Öster Malma. För att delta i en film om JAQT. Alla inblandade gjorde dagen så himla rolig. Att man senare skulle både höra och se sig själv glömdes som bort. Men nu har den haft premiär. Filmen. En ära att få vara med! Nu delar vi budskapet.

Nästa utmaning var i söndags. Med samma uppdragsgivare; Svenska Jägareförbundet. Jag skulle hålla min första utbildning i ”Vård i det vilda”. I Lycksele. Även om jag jobbar en hel del som utbildare är det alltid pirrigt när man ska hålla en helt ny. Beroende på gruppen får man anpassa lite eftersom. Gruppen var verkligen trevlig och det kändes som en lyckad dag. Över förväntan. Nu vill jag hålla fler sådana. Här kan du läsa mer om kursen och säg till om du har önskemål om var den borde hållas. Som hjälp i söndags hade jag med Siri. Hon skötte sig galant och charmade de allra flesta. En perfekt hjälpinstruktör.

En mer ofrivillig utmaning denna vecka har varit snön. Det har kommit ännu mer. Helgen var kämpig för alla inom plogsvängen. Måndag morgon kom sig skolbussen inte upp till oss. Jag fick möta upp den i grannbyn. Det går ju det också. Lite roligt är det ändå. Det tyckte då verkligen barnen. De tycker även att det är roligt att åka järnet med diverse åkfordon nerför den backiga hemmavägen. Att det är mörkt gör inget. Bra motion är det också!

Idag har jag haft några mindre arbetsrelaterade utmaningar men sönerna har haft desto större. De tyckte dock att det var mer roligt än något annat. Med skolmästerskap i skidor. De var hur duktiga som helst. Edward åkte hem en silvermedalj i sin grupp (tvillingarnas grupp hade ingen tidtagning). Som förälder blir jag så himla glad när det går bra för dem och just det faktum att de verkligen tycker att det är roligt. Det värmer i hjärtat! ❤

Har du utmanat dig själv något nyligen? Och vad tycker du om det? Att vara i slutet på, eller till och med passera, komfortzonen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s