Sportlovsdagar i fjällvärlden

Tisdag eftermiddag kom vi fram. Till fjällen. Till stugan. Ganska kallt men väldigt soligt. Alltid lika vackert, lika storslaget och efterlängtat! Vi lastade av, packade in och skottade. Var ute vid stugan och på sjön tills solen gick ner bakom fjällen.

Dagen efter var det både sol, moln och lite vind. Vi är ett glatt gäng som brukar följas med ut på äventyr på dagarna. Med skotrar, fiskegrejor och mat. Det är inte förrän vi står redo på sjön nedanför stugorna och husvagnarna som vi bestämmer turen för dagen. Vädret får avgöra. Vi åker dit det ser bäst ut helt enkelt. Blir inte det bra så styr vi vidare. Mot nya mål. Den här dagen åkte vi lite neråt, till en liten sjö nedanför Vuoggatjålme. Det blev perfekt!

När vi kom tillbaka till Sandviken blev det några bobrace upp- och nerför fjället och sedan stugmys. Sikten ute var dålig och kylan påtaglig. Lite kyligt var det även nästkommande dag men magiskt vackert! Nästan vindstilla. Vi drog upp på Bäno, på en sjö mitt uppe på fjället. I den vackraste fjällvärlden jag vet.

Samma sol fortsatte lysa i Sandviken när vi kom tillbaka. Vi satt ute länge. Samlade. Tillsammans. Eldade, pratade, skrattade, lekte och hoppade.

Ända tills det var dags för bastu och snöbad. Barnen älskar det. Daniel också.

Dagen efter var det mer väder igen. Vi åkte till stora Vuogga. Tog skydd i en vik och provade fiskelyckan. Inte ett napp. Körde en runda och stannade vid ett vindskydd för att äta lunch. Internationella kvinnodagen till ära. En manstark dag. Men vad spelar det för roll? Det viktigaste är ju faktiskt att man lever det liv man vill. Tillsammans med de man vill. Oavsett kön eller ålder eller annat. Lev livet!

Mina fina pojkar! ❤

Lev livet!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s