Veckolista…

Ja hur har denna sista och stormiga vecka i februari varit?

Bäst i veckan?

Solglimtar och utetid. Långa promenader och ”glesbygdskaruell” (i traktorskopan). Välbehövligt besök hos naprapaten med rätt goda nyheter ändå, inte så allvarligt ryggproblem som jag befarade. Jippi! Saker som gnagt och oroat bland nära och kära har löst sig. Underbart!

Sämst i veckan?

Sådant som gnagt och skavt som inte löst sig. En del saker blir jag inte klok på, det gillar jag inte! Jag vill bli klok. Jag vill veta. Alltid. Våra tre hundar löper allihopa. Samtidigt. De är helt i gasen och tänker bara på en sak. De verkar tro att de är både tikar och hanhundar. Om vart annat. Stökigt! Morgnarna har dessutom varit mer kaosartade än vanligt. Så här såg det ut i bilen en morgon. På väg i ilfart mot Norsjö. I sista minuten. Då skolbussen kört fast och vi plockat upp Wilda längs vägen som varit på friarstråt till grannhundarna…

Veckans citat?

””Hur än stormen river, bakom molnen solen skiner”.

Veckans godaste måltid?

Svårt att välja mellan köttsoppan eller köttfärspajen.

Nästa vecka ser jag fram emot?

Sportlov i fjällstugan. Med familj, vänner och naturmagi. Skoterkörning, skidåkning, utemat och fiske. Jag längtar!

Nästa vecka ser jag inte fram emot?

Att det verkar ska vara onödigt kallt i fjällen. Som det brukar på sportlovet.

Helgens planer då?

Imorgon ska jag utbildas i Lycksele. På lördag är jag utbildare i Skellefteå. Besök hos farmorn och farfarn. Packning och matlagning inför fjällresan. En och annan promenad också. Hemma i skogen, inte i människobyn. Trevlig helg alla!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s