Kylslagen vecka med mycket värme

Det har varit riktigt kallt i veckan. Väldigt myggfritt varmchokladväder. Tjugo till trettio minusgrader. Friskt och vackert.

Några dagar har jag haft kontorsjobb. Bokföring och momsdeklarationer. I underställ. Redo för bland annat tisdagsäventyr på lunchen. Jag och min vän Gabbe har ju bestämt att vi ska göra något lite roligare på tisdagar. Göra veckans tråkigaste dag till en dag att se fram emot. Denna vecka gick utflykten till ”Synvillan”. Det är inte långt men gör väldigt gott. Jag och Gabbe tog turskidorna dit.

Vid vinskyddet mötte vi upp vår kontorsgranne Fia som tog andra typer av skidor dit. Skoterskidor. Vi kämpade fram en liten eld som ganska snabbt gav upp. Vi åt lunch och drack kaffe. I kylig men vintersolig luft. Värme till själen ändå. Energipåfyllning.

En dag var jag på utbildningsuppdrag (”Hjälp på väg”). I Lycksele. En trevlig och viktig dag. Man kan inte lära ut och lära in för mycket om att rädda liv.

Viktigt och trevligt var även veckans styrelsemöte i Umeå. Med Jägareförbundet Västerbotten.

I Jägareförbundets inspirerande miljö. Jag skulle lätt vilja ha ett kontor där, om det inte vore i storstan…

Ovanstående är en ganska vanlig vecka för mig. En trevlig vecka. Jag har dessutom haft tid med familjen varje dag. Idag har jag gjort lite annat men det tar vi en annan dag. Man ska leva livet som man vill, inte kanske som man lärt sig och absolut inte som andra tycker och tänker. Jag önskar bara att jag haft ännu mer tid till sådant jag gillar. Att dygnet hade fler timmar och livet fler år. Tacksam och hedrad över spännande förfrågningar under veckan som gått. Vad har du gjort i veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s