Den som väntar på något gott…

…väntar alltid för länge. Eller hur var det nu? Jag har i alla fall längtat väldigt mycket efter snö. Bland annat. Den här veckan blev jag hörsammad. Ganska rejält. På söndag kväll började det komma ner. Det vit guldet. Lyser upp både omgivningar och själ med sin vita vackerhet.

Lunchpromenad i snöig blå timme. Tisdag. Tungt att gå i men underbart!

Givna kvällsaktiviteter hemma. Jag är inte den enda som längtat efter snön…

Det hanns inte med någon tisdagslunchaktivitet förutom en snöpromenad denna vecka men det var verkligen inte fy skam. Vi tog igen det lite mer på onsdagen då Gabriella bjöd på after lunch med glögg och godsaker hemma hos henne. Mysigt! Precis då lättade snömolnen tillfälligt och bjöd på trädtoppsljus. Det hände även idag. Hemma. Ungefär tre decimeter snö senare. En sådan dag när jag kunde börja dagen med en lång vintervacker äventyrspromenad. Älskart! ❤

Eftermiddagen drog jag iväg på utbildningsuppdrag. HLR-utbildning i Norsjö. Nästgårds kan man säga här, bara ungefär en och en halv mil hemifrån. Väldigt trevligt. På väg dit och hem mötte vi en del fundersamma blickar dock, jag och mina medarbetare…

Nu gör vi helg. Jag ser fram emot efterlängtade besökare, julgårdsbesök och vinterjakt. Vad har du för planer?

2 kommentarer

Add Yours
  1. frustrandberg

    Härliga bilder, älskar också det vita guldet. Här har vi inte fått så mycket, men dock ca 15 cm. I helgen väntas julfest med jobbet, luciafirande i byn samt en snabbsväng till Storuman på söndag för att hämta hem några skotrar och göra dem redo för säsongen 😀👍🏻

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s