Med passion

Ett passionerat inlägg som delvis är sponsrat men inte mindre passionerat för det.

Jag gillar verkligen att skriva. Har alltid gjort. En dröm är att någon gång skriva en bok. Nu kan man säga att jag i alla fall nått ett litet delmål vad gäller det sistnämnda. Ett litet men ändå väldigt stort delmål. För mig. När jag fick förfrågan att bidra med både en bild och en text till Helena Lyckoskogs finfina bok ”Med passion för det vilda”.

Boken innehåller fantastiskt fina bilder och texter. Den behandlar allt möjligt matnyttigt kring jakthundar, kring vilt i Sverige, mumsiga recept och jägarberättelser. Bland annat. Jag har bidragit med just en jägarberättelse. Om trädskällarjakt. Också en passion i mitt liv. Samt en bild på Siri och hennes första tjädertupp. Boken finns att beställa på Klickerförlaget.

Med passion även för stövare och den jaktformen hade jag sådan tur att jag även fick en förfrågan från detta håll. Om att skriva och fotografera. Idag låg tidningen ”Finnstövaren” i brevlådan. Med min första ”krönika”. Om hur harjakt kan vara lösningen på mycket. Tanken är att jag ska fortsätta bidra till den tidningen och jag hoppas verkligen att det går hem i stövarstugorna. Tyck gärna till. Både bu och bä tas tacksamt emot.

Det är så obeskrivligt roligt att få förfrågan och möjligheten att ägna sig åt sina passioner. På olika sätt. Det är himla roligt även när man får samarbetsförslag från sådant som man verkligen gillar. Som man kan stå för. Uppriktigt. Som de handgjorda kompassarmbanden från Vilja of Sweden. Som påminner en om att gå sin egen väg.

De finns i olika färger och passar både kvinnor och män. Med rabattkoden ”Norrland” får du 10%. Kika in och beställ ditt eget här.

Avslutningsvis något annat jag har passion för. Jag kikar helst på dem med kikarsiktet. Tillsammans med jaktkompishund. Men jag blir även himla glad när jag får chans att kika på dem med kameran. Det gäller egentligen alla vilda djur men det är något speciellt med just dessa…

På återseende! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s