ATT GÅ SIN EGEN VÄG

Inlägget är delvis ett annonssamarbete med Vilja of Sweden.

Att gå sin egen väg tycker jag är viktigt. Jag gör det och har nog alltid gjort det. Med hänsyn till mina närmaste såklart. Jag har nog ganska lätt att ta åt mig för vad andra tycker och säger men det betyder inte att jag inte går min egen väg. Det gör jag ändå. Annars skulle ju inte jag vara jag. Jag skulle inte leva mitt eget liv. Det enda livet jag har. Förmodligen. Ibland måste man kanske stanna upp och fundera på var man egentligen vill gå. Vilken väg man ska ta. Ibland är vägen lång. Ibland kort. Ibland med många avstickare. Livet är spännande! Går du din egen väg?

Under lunchpromenaden idag hittade jag en annan som ofta tar sin egen väg. Oftast inte den vägen jag tänkt. Idag hade jag dock varken hund eller bössa så då passade den på att sätta sig både nära och ganska öppet. Orrtuppen. Sneglade på mig länge under sitt röda fina ”ögonbryn”.

Som en vägvisare och en symbol att påminna, motivera och inspirera en att gå sin egen väg finns jättefina kompassarmband. Valence kompassarmband. Handgjorda i norra Sverige. Fri frakt och retur. Äkta guld och silver. Här kan du titta mer på deras fina armband och med rabattkoden ”Norrland” får du 10% rabatt vid beställning.

Så himla fina! Både bokstavligen och symboliskt. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s