Ibland blir det konstigt…

Ja ibland blir det konstigt. Annorlunda. Ovanligt. Märkligt. Udda.

Som när jag kom på ett hotellrum i huvudstaden under veckan och det satt något på sängen…

En mjukiskanin. Den hade en lapp runt halsen. Hon hette Cornelia tror jag. Man kunde ta med den hem för några hundra kronor. Men vad gjorde hon där? På en säng på ett businesshotell. För att känna ångest över barnen hemma? För att få ångest över eventuell ensamhetskänsla? Jag känner mig väldigt sällan ensam, även om jag är det, men sådär på ett hotellrum i en stad helt själv kan jag göra det. Lite grann. Det gör jag aldrig i skogen.

Å andra sidan gillar jag utmaningar. Lagom mycket. De är ofta utvecklande. Även om jag kan bli onödigt nervös innan. Ännu mer med åldern. Idag rodde jag hem ett stort utbildningsuppdrag. Det blev så bra som det kan bli och jag är så himla lycklig över det men kommer förmodligen att vara lika nervös nästa gång. Sort tack till alla inblandade! ❤

I förrgår var det väldigt konstigt väder. Konstigt ljus. På aftonsidan. Hemma. Allt hade en ton av gult. Min förstfödde undrade om det var en tromb på väg. Det trodde inte jag. Det var både sol och regn. Det var moln i olika skikt. På olika nivåer. Ljusa och mörka. Till synes i olika hastigheter.

Efteråt blev det väldigt dimmigt. Igår var det också sol och regn. Ännu mer. Konstigt nog letade vi skidstavar i ladugården. Åkte mot människobyn Norsjö. Såg en fin regnbåge. Henry undrade om han eventuellt kunde jobba med regnbågar när han blev stor. Jag sade att det kunde han på vissa sätt. Som exempelvis meteorolog eller forskare. Henry och Harry hade skidträning. I Norsjö. Löpning med stavteknik. Med kompisar.

Konstigt är ofta något som är annorlunda tänker jag. Inledningsvis. Behöver inte vara negativt. Hur tänker du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s