HÖST I FULL FART…

Hösten tenderar att innehålla väldigt mycket. Mycket jobb, många aktiviteter och mycket jakt. Höst i full fart. Höst med kontraster.

I full fart for jag till föräldramöte i Norsjö en afton. Jag behövde verkligen tanka också. Hade egentligen inte tid med något annat. Men när en regnbåge uppenbarade sig i backspegeln var det bara att stanna. Naturen gör så. Får mig att stanna upp. Alltid värt det.

Även i jaktskogen. Lycka. Njutning.

De här dagarna har Siri verkligen gjort bra jobb. Det är det bästa som finns när en unghund fattar galoppen. När man dessutom lyckas belöna. Jaktlycka. ❤

Det bästa som finns är också att få lite jakttid med kärleken. Att få dela det brinnande intresset tillsammans. Samtidigt. ❤

Jag smög bort en riktigt fin tjädertupp. Den satt väldigt eländigt till. Men ändå. Sådant grämer en. Länge. Det gick bättre för Daniel.

Mellan helgens jaktsvängar har jag hunnit städa en del (då det regnade som mest), varit på kick off med Muek (ett företag jag jobbar mycket åt och med) i Lycksele, fikat med vänner och jagat lite till.

Med människans bäste vän. ❤

Med lördagsmys. Godis och sällskapsspel. Spelet fyndade vi på loppis för något år sedan och vi har spelat det väldigt mycket. Uppskattat och lärorikt. Roligt ända tills någon vinner. Då blir det mindre roligt för vissa. Varje gång.

Idag blev det stressigt från skogen (igen). Det drog ut på tiden. Väldigt tacksam att Norma går att kalla in alternativt stoppa och koppla. En snabb dusch och koll på packningen. Mot flygplatsen i Lycksele. Med lite rökdoft från eld som dröjde sig kvar i någonting.

Bra väder. Nästan ingen åksjuka. Ungefär två timmar senare var jag på plats i Solna Business Park. Det är väl ändå fantastiskt. Hur fort det kan gå. Mellan ytterligheterna. Kontrasterna. Nu ska jag bädda ner mig i hotellsängen och göra mig redo att hålla morgondagens utbildning (i YKB 2 och Säkra lyft).

 

 

 

 

2 kommentarer

Add Yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s