Veckans bästa i mitten på augusti…

Veckan har varit ganska lugn men ändå inte. Händelserik. På ett bra sätt. Tvillingarna har varit några dagar på sitt nya fritids. Jag har gjort några jobbdagar i Bastuträsk. Där jag bland annat tog emot den stulna traktorn. Den hittades, mot alla odds, i Sorsele. Jag välkomnade den hem.

En hel del saker var borta. Var trasigt. Men ändå väldigt glad att den kom hem igen. Tack till alla som på olika sätt hjälpt till! Samtal och träffar med både försäkringsbolag och polis. Jag hoppas verkligen att de skyldiga åker dit. Och att det inte blir alltför dyrt att fixa till traktorn igen. För så är det ju tyvärr ofta vad gäller försäkringar.

Men nu var det ju veckans bästa jag skulle fokusera på. Att traktorn kom hem. Att tvillingarna haft en riktigt bra fiskekväll. Som resulterade i en god abborrmiddag. Mörtarna fick räven.

Att Edward kom hem från ”farfars”och hade gjort finaste osthyveln till mig. Av horn. Med hjälp av farfarn. ❤

Att vädret varit helskönt. Inte för varmt och inte för kallt. Och att vår finska pensionär Wilda mår finfint och njuter på gården.

Att det lider mot höst. Ja vi är ju egentligen redan där. Äntligen. Tid för jakt och för mer mys i grillkåtan. I den närmsta människobyn hittade jag fina burkar till plastbesticken i grillkåtan.

Att man kan motionera hundarna med fyrhjulingen när man själv har vilodag. Att man får med även de små. Att man kan göra det mitt på dagen i en helt lagom temperatur.

Vi är glada och tacksamma. Över veckan, vår fina natur och vänskapliga besökare. Vi har städat och packat och är redo för helgens äventyr. Vad ska du göra i helgen?

 

3 kommentarer

Add Yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s