Då var det dags…

…för svalare temperatur, regn, grillning och att fylla 40 år. Ingen ångest över något. Varje säsong och årstid har sin charm. Bjuder på upplevelser och erfarenheter. Liv, kärlek och lärdomar.

Under veckan har jag mest jobbat, städat och bakat. Tänker att det egentligen är mycket roligare att göra det för någon annan. För någon annans födelsedag. Men man har i alla fall helt fria händer vad gäller tårtor. Kan välja att göra sin egen favorit; kladdkaka med daimgrädde (samt smörgåstårtor från Värdshuset i Bastuträsk).

Jag har haft en del ångest över kalasandet. 40-årskalasandet. Ville inte ha något stort och jättefestligt. Svårt med många fina vänner. Svårt att välja. Det slutade med att jag ”bara” bjöd familjen. Min stora, fina familj. En hel del trevliga bonusbesök fick jag också. Väldigt tacksam över alla gratulationer. På alla sätt och vis. Alla fantastiskt fina presenter. Allt från blommor, hantverk, smycken, träd, tavlor, resor och jaktupplevelser. Älsk på det och på alla inblandade! ❤

Ja mellan varven hann jag faktiskt både springa och  prova den nya hängmattan några minuter. Kolla in var mina presentäppelträd och pioner skulle planteras. Dirigera.

Mysa med sönerna i grillkåtan. På riktigt. Med eld. Skissade på trädkoja.

Njuta av både regn och sol. Även i kombination. Hemma.

Som en bonuspresent återfanns dessutom den stulna traktorn från jobbet. Glada, lyckliga dagar! ❤

 

2 kommentarer

Add Yours
  1. trillingfarfar

    Ett riktigt stort grattis på din stora dag. Härligt att läsa om någon som trivs tillsammans och där kärleken blomstrar. Allt för många av våra bekanta har sökt efter grönare gräs på andra sidan staketet, med stridigheter emellan släkt och vänner som följd! Vårda er kärlek och var rädda om varann, man vet aldrig vad morgondagen för med sig!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s