Motorveckan i Lycksele

En hel vecka med motoraktiviteter. Vi har missat detta varenda år men inte detta år. Två dygn i Lycksele.  Bättre än ingenting. Med goda vänner. Med smak på motorveckan.

Vi lyckades boka hotellrum en vecka i förväg. Det är ofta lite bekymmersamt att göra det. När man inte följer normen. När man är mer än två vuxna och två barn. Det var dock inget problem på hotell Lappland. Vi fick ett stort rum. Med bastu till och med. Tyvärr inget vi längtade efter just dessa varma dagar. Hela hotellet visade sig även sakna AC så det var ett väldigt varmt dygn. Överlag ändå riktigt bra med nästan allt vi önskade till frukost samt både lekrum, gym och goda badmöjligheter.

Tisdag anlände vi till Lycksele. Började med lunch i Lappkåtan. Medan Marias klänning fortfarande var någorlunda vit…

Sedan drog vi in på stan. I ”Lappstockholm” som Lycksele brukar kallas. Där var det ”Barnens motordag” med bland annat EPA-utställning och Stadsrace. Där fanns även hoppborgar och annat kul. Jag kan aldrig sluta skratta när de provar sumobrottning. Dräkterna är jättetunga. Tvillingarna orkar inte upp för egen maskin. Det blev både läsk och glass after wrestling.

På kvällen var det Watercross Timeattack och Picknickparty på Hawaiiudden. Inte långt från hotellet. Det var även loppis på campingen. Vi hann med allt inklusive besök hos vänner på campingen och bad. Sedan satte vi oss på stranden för att njuta av skoterkörningen. Bara ljudet får en att längta till vintern. ❤

Henry körde sin loppisfyndade skoter samtidigt.

Onsdag gjorde vi en lång hotellfrukost. Bland många andra. Med ingen brieost. Skandal! Efter lite shopping bänkade vi oss än en gång vid älven. SM-final i Watercross.

Här nedan Miranda Tjärnström. En av de duktiga tjejerna som deltog. Detta heat vann hon men tyvärr räckte det inte hela vägen framledes.

Igår anlände vi till hemma bäst. Har tvättat en massa, motionerat hundar och varit på skjutbanan en sväng. Nu är det en del packning kvar inför morgondagens äventyr. Trevlig helg på Er! ❤

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s