Fjälldagbok. Måndag. Fjällcykling och middag på en udde.

Jag vaknade alldeles för tidigt. Mitt i natten faktiskt. Mådde inte bra. Något var på tok i magen. Sista turen till utedasset vid femtiden på morgonen var jag ändå tvungen hämta kameran. Ändå njuta av utsikten från stugbron.

Vi hade lovat sönerna att ta en tur längs Lappleden. Med cyklar. Jag var lite matt efter min minimagsjuka eller vad det nu var natten bjöd på men vi packade in oss i bilen och drog mot gränsen. Molnen tjocknade på och det blåste ganska friskt när vi klev på Lappleden.

Alltid lika fint här uppe! Lättgått men inte helt lättcyklat. Inte för de små i alla fall. Men roligt var det.

Ibland blev vattnet för lockande för tvillingarna. Att bada fötterna. Träna på surftekniken istället för cykeltekniken?

Jag och Daniel gick till fots. För att kunna assistera. Jag känner mer och mer att jag också vill ha en mountainbike. Vi går en cyklig framtid till mötes.

Välbehövlig vätskepaus.

På väg ner gjordes några avstickare till fots. Till snöfläckar. Tänk att det är så roligt med snö. Alla årstider.

Väl hemma var lite vila på sin plats. Speciellt för min del. Läsa bok och småslumra. Jag blev inte direkt som pånyttfödd men det blev vädret. Vi bestämde oss för att packa båten med grillmiddag och leta rätt på en passande middagsudde i Tjaktjaure. Valet föll på P-udden.

I kvällssolen styrde vi hemåt. Mot Sandvikens Fjällgård. Mot stugan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s