FYRFOTAPROJEKT

Uppdatering av hundgårdarna. Med anledning av den snörika vintern. Den fick oss att inse att ett tak vore praktiskt. På hundgårdarna. Det ger ju även mer skugga till de fyrfota familjemedlemmarna. Daniel var ledig några dagar under veckan. Våra duktiga pappor anslöt som extra hjälp. Hundgårdsprojektet påbörjades. Det gjorde även hällregnet.

Några timmar senare hade regnet gett sig och det självbärande plåttaket börjat komma upp.

Ytterligare några timmar senare kom sista takbiten på plats. På plats var även galet mycket knott kvällen till ära. Men oj så fint det blev! Applåder till byggarna! ❤

Själv har jag haft lite jobbtimmar hemma denna veckan. Mycket jobbuppdrag på andra orter. Igår kväll (torsdag) när jag kom hem kände jag mig inte direkt trött men slut. Ända in i längst in. Maken och sönerna hade åkt till havet. Till farmor och farfar. Jag hade bestämt att det var springdag. Jag skyndade mig att byta om för att inte komma på andra tankar. Kopplade hundarna och for iväg. Den stormiga dagen hade blivit betydligt lugnare. Det blev en fin kväll. En lite längre runda. Med vätskepaus vid Sikträsket.

Några regndroppar föll. Högst lokalt. Fortsatt fin kväll. Kvällsfika och packning inför midsommarhelgens äventyr. När klockan närmade sig midnatt var det hög tid att gå och lägga sig. Lättare sagt än gjort med denna vy från sovrumsfönstret. Älskart! ❤

Fin dag även idag. Ett annat fyrfotaprojekt. Längs vägen mot jobb i Lycksele. Att försöka hinna fota en fin rödräv med byte. Den var inte helt samarbetsvillig. Vände mig snabbt baken.

Nu är det slut projekt för denna vecka. Bara några timmar i bilen kvar. Mot havet. Med önskan om en trevlig midsommar till alla! ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s