Pang bom picknick…

Helgen gick fort. Den här också. Tiden går fort när man har roligt. Många av helgens timmar har spenderats på skjutbanan, på cykel och på picknick. Jag tror dessutom att jag sovit igen alla förlorade timmar från förra vecken. Maximalt utvilad och uppladdad.

Två dagar på skjutbanan. Med både kula och hagel. Nyttigt, nödvändigt och väldigt roligt. I alla fall kula. Jag gillar precision. Lerduveskytte med hagel är inte riktigt samma visa. Är inte helt överens med den bössan heller. Vi verkar aldrig ska bli kompisar. I 40-årspresent önskar jag mig en ny hagelbössa och en pedagogisk, tålmodig hagelskytteinstruktör…

Nästan hela familjen har varit med på skjutbanan (inte Edward som varit hos kompisar). Mellan smällarna har vi haft picknick. Flakpicknick.

Det har inte bara varit vi som stått för smällandet under helgen. Även himlen. Blixtar och dunder och några regnskurar. Ganska korta och intensiva men imorgon ska det visst bli desto mer regn. Det behövs. Några solglimtar har vi fått under helgen som vi kan hålla i minnet.

Vi har varit hundvakt till Jenna. Min systers ”isbjörn”. Tvillingarna har varit på mången promenader med henne. Ja med våra hundar också. Men Jenna har helt klart favoriserats.

Många kramar har utdelats. ❤

Många picknickar. Igår morse bjöd Henry mig på Loka-picknick. Han hade dukat upp så fint. I skogen bredvid huset.

Idag ville Harry bjuda med mig på picknick. Körsbärspicknick. En kort cykeltur och sedan till fots mot en skogskulle han spanat in. Vi och Jenna och en miljard knott. Mysigt ändå.

Några långa cykelturer har vi gjort under helgen. Tvillingarnas längsta någonsin. Till skjutbanan igår och till grannbyn idag. Att bo på ett berg gör dock att hemvägarna blir tunga. Tur då att pappan kan agera servicebil och plocka upp de med alltför trötta ben. Det ska ju vara roligt med cykeläventyr. Lagom jobbigt. High five på det. Och på helgen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s