Vecka 15

Veckans roligaste: Många trevliga människor, många glada. Vårkänslor? Även sönerna. De har dessutom varit väldigt resonabla, tillmötesgående och relativt snabba på morgonkvisten. Många skratt, kilometervis med tolkning och höga ”skophopp”.

Veckans jobbigaste: Begravning för farmor imorgon. Min icke-navel som läker mycket märkligt och som ser ännu märkligare ut. Konflikter med tuppen Robin både morgon och kväll. Vi är inte riktigt överens om hans pilska vårkänslor inför den nya hönan. Han är som en spelgalen tjädertupp. Jag som en överbeskyddande hönsmamma.

Veckans jobb: Väldigt många timmar men mestadels roligt. Några dagar som utbildare i Lycksele och resten med åkeripappersarbete i Bastuträsk. När jag är på de sistnämnda uppdragen sitter jag i ett kontor på Fabriken företagshotell, en före detta betongfabrik med naturen runt knuten. Här nedan ser man Fabriken från baksidan. Under lunchpromenad.

Veckans träning: Skoterspårpromenader, hundpromenader och en hel del snöskottning (från snöfall, takras, på tak och i hundgårdar).

Veckans godaste: Lördagens middagsexperiment med ankbröst, potatisfondant à la Tjärnliden, lök och portvinssirap.

Utefika sitter heller aldrig fel!

Veckans vårkänslor: Den här tiden på året börjar alltid mitt tältsug. Jag behöver dessutom ett nytt tält. Ska jag köpa ett kupol- eller tunneltält? Sönerna ska också rymmas om de vill hänga med. Med våren får jag även alltid extra mycket skaparlust, främst hantverkspyssel och bokskrivande.

Veckans helgplaner: Jag och tvillingarna ska ha en hemmahelg på tu man hand. Vi klurar på utflykter, hantverkspyssel, film och popcorn i mammans säng samt eventuellt deltagande i Skor- och sportloppet (på längdskidor) i Norsjö. Vad ska Du göra i helgen?

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s