Rehabtisdag

Igår var det en pirrig morgon. Iklädd Västerbottens läns landstings moderiktiga sjukhusmundering från topp till tå. Alltid lite för stora. I väntan på operation.

Vid åtta rullades jag in. Sövdes. Låg under kniven. När jag vaknade några timmar senare kollade jag in min omplåstrade mage. Öm och svullen. Äntligen fick jag kaffe, macka och en rejäl snus. När kirurgen kom förbi ytterligare några timmar senare visade det sig att min navel var i så dåligt skick att den inte gick att rädda. De var tvungna att skära bort allt. Hela naveln. De gjorde någon slags liten fördjupning som kompensation. Ska bli intressant att se! Navellösa Mona. Nåväl, problemet är borta i alla fall. Inga mer inflammationer. Idag beställde jag en baddräkt, istället för bikini.

Idag har jag rehabiliterat mig (och jobbat lite). Hemma. Skogsrehab. I sakta mak till fots. Det var så njutbart väder så jag blev ute ganska länge. Kollade till några av mårdfällorna. Njöt av vårvintersolen.

Gamla Wilda njöt också.

Rullade.

Flög fram.

Väntade. På mig. De känner som på sig när man behöver väntas på. Passas upp på.

Ja vilket väder!

Nu är det inte mycket snö kvar i träden.

Den fina dagen har övergått till en riktigt stormig kväll. Snön yr runt knutarna. Men imorgon är en ny dag. Med en förhoppningsvis lika fin dag som idag och med en lite mindre öm navel som inte ens är en navel.

 

 

2 kommentarer

Add Yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s