Hemma – med högtryck och orosmoln

Mycket jobb förra veckan. På flera olika orter. Högtryck på flera fronter. Biltermometern visade ofta bara streck, den vill visst inte visa mer än 30 minusgrader. Hemma på skogsberget blir det aldrig lika kallt men synnerligen vintervackert.

Helgen har fortsatt i samma anda. Vädermässigt. Det är så himla fint. Man blir lite lurad. Vill vara ute hela tiden men det är verkligen inte varmt. Jag börjar längta till lite mer vårvinter faktiskt.

Så länge man rör sig går det ändå bra. Åker madrass och bygger snögrottor. Fångstgropar i snöhögarna.

Leker jaktlekar med kompisar.

Promenader och skidturer.

Kör skoter. Lite kortare utflykter. Med handtagsvärmare på max.

Dricker kaffe på inglasningen. Där börjar faktiskt solen göra sitt. En försmak av den efterlängtade vårvintern.

Tvillingarna har snickrat. Korta stunder. Megastora grillpinnar och svärd. De som är väldigt olika på många sätt och vis är ibland väldigt lika. ❤

Värmt upp sig framför en brasa med jämna mellanrum

De enda som inte fryser är finnspetsarna. Speciellt inte Siri. Wilda har blivit något mer frusen som pensionär. De älskar att rulla sig i snö. Oavsett temperatur.

Att bara vara ute. Hålla koll på omgivningen.

Gnaga på ett ben.

En himla mysig hemmahelg har det varit. Med familjen. Klarblå himmel. Men med lite orosmoln. Idag vinkade vi nämligen av de här coolingarna. Daniel och Henry. På väg till flygplatsen.

På väg till Uppsala. Akademiska barnsjukhuset. Henry ska göra en ambulatorisk cystometri. En kontroll som egentligen låter mycket värre än vad det är. Men ändå. Ett ingrepp är ett ingrepp och ens barn är ens barn. Det borde vara förbjudet för barn att bli sjuka. Nu är ju Henry friskförklarad sedan ungefär två år tillbaka men det kommer att vara uppföljningar och kontroller hela hans liv. Det här är första gången jag inte följer med. Kämpigt! Håller tummar och tår att allt går så bra det bara kan. ❤

 

 

 

 

 

6 kommentarer

Add Yours
  1. Anna-stina Karlberg

    Underbara bilder, känner kylan i kinderna(tror jag,vi har bara -15)Har barnbarn som älskar detta väder. Och som du säger barn ska inte få vara sjuka. Det kommer att gå jättebra för Henry och snart är han hemma igen. Då blir det extra mys. Varm Kram.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s