Kurhotell & Friskluftshet

Vilken himla trevlig helg! Fylld av frisk luft, friskhet och julgott. Med familjen. Ett dygn har vi spenderat på Kurhotellet Källan i Åmliden. Möte, julbord och trevligheter med en av min uppdragsgivare. Hotellet ligger högt uppe och mitt i ingenstans kan man säga. Väldigt naturnära och naturfint. Ett toppenhotell både för stora och små.

Efter ett väldigt gott julbord och en lång natts sömn vaknade vi upp till denna vy från hotellrummet. Magiskt!

Vi åt frukost och hoppade sedan i badet tills vi såg ut som russin.

Vid lunchtid packade vi ihop på hotellrummet och sade adjö och på återseende till Källan Hotell & Spa och dess fantastiska Västerbottniska utsikt.

Hemma igen skyndade vi oss ut för att ta vara på det sista ljuset och kolla till mårdfällorna.

Ingen fångst och inga spår men så himla friskt och vackert! Friskluftshet måste ju vara höjden av friskhet!? Även om jag är ute i friska luften ganska mycket ska jag ha som mål att under nästa år var ute ännu mer. Det gör så gott.

Idag har vi även firat Wilda som fyller hela tio år idag. Hon har onekligen blivit gammal sista året men uppskattade verkligen en värmande brasa och en falukorvstårta toppad med Frolic. Smaskens till sista slicket.

Lilla Siri är bara åtta månader men igår såg hon också ganska gammal ut…alternativt tomteinspirerad…av frost och friskluftshet.

Edward såg också extra julig ut tidigare i veckan. Förstaklassarna bjöd in till Öppet hus på skolan en dag. Sjöng julsånger, pysslade och bjöd på egengjorda pepparkakor. Roligt!

Nu ska jag göra klar julkorten som jag hade tänkt skippa i år. Jag har i alla fall dragit ner antalet något. Vissa traditioner är svåra att bryta. Hoppas ni har en trevlig tredje advent!

 

 

 

2 kommentarer

Add Yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s