Livet pågår nu…

…ja hela tiden. Det är så mycket man vill hinna med. Prioritera. Jag är nog väldigt norrländsk och ”ostressad” men det är samtidigt väldigt mycket jag vill hinna med. Speciellt på sommarsemestern. Mitt jobb går inte riktigt att ha helt semester ifrån och det gör inte gården heller. Men det är också roligt. Jag skulle inte trivas om jag inte hade saker att göra. Jag gillar dock att ha ett visst utrymme för spontana äventyr. Även små sådana. Dagar då man inte har någonting inplanerat. Vi hade planerat ovanligt lite denna sommar tyckte vi men ändå börjar kalendern vara ganska full. Mycket att se fram emot!

Sista dagarna har vi hunnit med en hel del arbete på gården. Jag lånade hem en av traktorerna på jobbet och vi har bland annat börjat fixa till lite bakom ladugården…

Rensat ogräs som galningar. Ja livet pågår verkligen även där det inte är så himla önskvärt. Bland gruset. Siri är dessutom överdrivet hjälpsam. Med allt jag sliter upp. Ja hon kan även tjuva från skottkärran eller helt enkelt bestämt lägga sig ner precis där jag ska rensa…

Jag och sönerna tog ogräspaus. Tog fyrhjulingen till träsket för att kolla mjärden. Snöret hade gått av igen. Jag fick doppa mig igen…

Ingen fisk fick vi heller. Harry ville laga soppa med sina träslevar han fyndat på loppis. Vi hade mycket morötter hemma så det fick bli morotssoppa med lök, vitlök och chili. Mums tyckte jag och Harry medan resten av familjen var mer tveksamma…

På aftonsidan fick vi besök av min efterlängtade vän Hanna med barn och två av deras hundar. Bland annat det egenuppfödda nyförvärvet Rut. Här är Hanna, Rut och vår Siri…

Vi ses alldeles för sällan och tiden går fort när man har roligt. Fort gick det även för de små fyrbenta. Jag försökte fota dem men det var inte helt lätt att hinna med. De fann verkligen varandra. Även de. ❤

Lilla Hamiltonstövaren Rut har för övrigt tre systrar som är leveransklara och väntar på hängivna rävjaktkompisar. Hör av er om ni söker en dylik fyrfota vän med goda anlag.

På tal om jakt så har livet idag handlat mycket om vapenvård, laddning och skytte. Familjedag på skjutbanan…

Lite fika sitter gott mellan skjutserierna. Flakpicknick…

Tvillingarna är lite för små för själva skyttet ännu medan Edward verkligen börjar uppskatta det…

…och vara riktigt duktig på det. Med favoritkepsen på. Med Jocke Smålännings och Kenneth Aspestrands autograf på. Ja då kan det ju bara gå bra. Fina serier av Edde…

Det gick bra för mig också. Jag älskar min nya Blaserbysse! Längtar till hösten…

Livet pågår nu! I full fart. Imorgon ska jag bland annat på kalas. Min farmor Signe fyller 95 år. Imponerande. Tankeväckande. Det känns viktigt att leva det liv man själv vill! Gör det! Och ha en fortsatt bra vecka! ❤

2 kommentarer

Add Yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s