Det finns inget dåligt väder…

…det tycker då sällan barnen. Jag tycker att det är bra att de tänker så. Måndag var vi lediga. Äldste sonen hade åkt till havet med farmor och farfar. Regnet hängde i luften. Tvillingarna ville jaga. De plockade fram jaktkläderna och packade matsäck. Jag förklarade att det inte är så mycket man kan jaga nu men att vi alltid kan spana. Samt motionera hundarna. Vi körde först fyrhjulig en bit…

Stannade och kastade snöbollar…ja det finns lite snö kvar på sina ställen. Även här skulle man tänka mer som barnen. Inte ha så mycket förhoppningar och förväntningar hela tiden. Leva mer i nuet. Det är klart att det är roligt att kasta snöbollar även i juni…

Efter ytterligare en bit till fots hittade vi en lämplig fikasten. Henry och Harry hade packat kex, blåbärspannkaka, saft och oboy…

Hundarna fick också någon smakbit…

Hemma igen fanns tid för lite mys. Henry bäddade ner sig själv och Norma i en av Bia-bäddarna…

När regnet tilltog som mest tyckte de små att vi skulle ut och cykla. Så blev det. Det är inte helt enkelt att vara rätt nybliven cyklist när man bor i skogen. De väljer heller sällan enklaste vägen. Men enklaste vägen är inte alltid den rätta brukar man väl säga?!? Cykeläventyret avrundades med mellis i grillkåtan…

På aftonsidan åkte vi på viltspaning med bilen. Kollade in älgar, skog, spår och bajsar…

Kvällen avrundades med att bygga lego och göra armband med gafflar och gummiband…

En dag med tvillingäventyr! ❤

4 kommentarer

Add Yours
  1. Britt

    Som jag alltid brukar skriva ni har så mysigt du och dina barn.Perfekt barndom tänk att få växa upp på en sån plats,hoppas att intresset för skogen håller i sig och inte försvinner under tonårstiden.För då är det spaning på hen men det blir ju också en sorts jakt med vad allt det innebär.Nu ska jag gå och låna en promenadkompis (Sally) på fyra ben och gå ut i skogen och bara njuta….Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s