Den som väntar på något gott…

…väntar alltid för länge. Eller hur var det nu? Mina favoritårstider är helt klart höst och vinter men nu längtar till och med jag efter sommaren. En helt lagom varm svensk sommar. Vi har fått en liten försmak av några i alla fall halvljumna sommarkvällar tidigare i veckan. Här nedan på äventyrlig aftonpromenad med hundar och tvillingar. Här har jag dessutom försökt få alla att kolla mot kameran…det är verkligen inte helt enkelt!

I morse när jag gick ut med hundarna till hundgårdarna hade vattnet i vattenskålarna frusit. Både igår och idag har det snöat och haglat titt som tätt. I skrivande stund är det inte ens två plusgrader ute. Så här såg det ut i Bastuträsk idag då jag skulle ut på ”uppfriskande” lunchpromenad…

Förutom lite sommarvärme finns det dock något jag längtar efter ännu mer. Faktiskt. Om några veckor ska vi utöka vår flock. Med Siri. Här med en av sina kullsyskon (uppfödaren har tagit bilden för några dagar sedan)…

Det finns ju bara inga sötare valpar än finnspetsvalpar! ❤ Hon kommer förmodligen att vara skitjobbig som kompensation till allt det söta. Siri är född i Norge men har helfinska linjer på både mammans och pappans sida. Jag ser verkligen fram emot vår nya familjemedlem och jaktkamrat!

Tiden får nu gärna gå lite snabbare. Jag håller koll på den med min nya, magiskt fina klocka som jag fick förra veckan av min snälla vän Tina från grannbyn. Jag behövde verkligen en klocka och en mer passande går icket att finna. Så himla tacksam jag är! ❤

 

 

2 kommentarer

Add Yours
  1. Britt

    Jag blir så avis en liten finsk spets valp finns inge sötare man blir lite kär……Den rosa magen och få sticka ner näsan i deras päls som luktar så gott…..Jobbar min sista dag idag, först semester sen går jag i pension så nu har jag all tid i värden att ta hand om en fyrbent vän.Men nu får jag vara lite hundvakt ibland och det ska bli underbart att få lite hundmys.Önskar dig en trevlig helg.Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s