Dagar med fix och firande…

Helgens förmiddagar har bjudit på lite regn. Lite lagom. Bra tillfälle för lite fix. Våra gästutrymmen har fått rullgardiner och lite nya tavlor (Harald Wiberg) som jag fyndat på loppis…

Utsikt från gäststugan…

En fin tjädertavla som Daniels morfar målat har fått ny färg på ramen och en ny plats i huset…

Jag påbörjade lite målarprojekt i verkstaden igår och medan jag väntade på att första varvet skulle torka målade jag en ölöppnare till grillkåtan (med inspiration från Pinterest). En sådan måste man ju bara ha!

Mården som vi började jobba med för några helger sedan är klar och skallen har fått komma upp i (rovdjurs)ljusstaken tillsammans med räven och grävlingen…

Vi avslutade lördagen med att motionera hundarna, bygga cykelhopp och tillaga hemmagjord pyttipanna över öppen eld. En underskattad (rest)rätt!

I morse blev jag väckt på sängen av alla mina fina pojkar. Mors dag. Att vara mamma sägs vara det tuffaste jobbet i världen (pappa också för den delen) och det kan jag hålla med om. Det sägs också vara det mest välbetalda jobbet om man räknar i kärlek. Det kan jag också hålla med om. Även om den här dagen kanske är högst kommersiell är det himla mysigt ändå! En glad och lycklig mamma är en bra mamma. Tror jag. Så himla glad jag blev över allt fint pyssel sönerna gjort, limpistolen och den fina ”Kokkaffemössan”…

Myslunch i grillkåtan. Klämmackor är alltid gott…

Sedan packade vi fika och for med fyrhjulingarna till Fäboträsket. Äntligen isfritt och dags för sommarfiske…

Min ärvda, gamla flytväst ser för övrigt gigantisk ut men bättre med en sådan än ingen alls. Det gäller att försöka vara en bra förebild…

Grattis till alla fina mammor där ute. Alla mammor som gör sitt bästa! Grattis igen till min bonusmamma Lena och till svärmor Eva! Blod är inte alltid tjockare än vatten! ❤

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s