Utsmyckningar och pälsbyten…

Igår var jag på utbildningsuppdrag i Arvidsjaur. På hotell Laponia. Otroligt fint hotell som verkligen andades norrländskt mys med allt vad det innebär…

Självaste Rudolf var på plats och välkomnade i den stora lobbyn…

Nere vid konferenslokalerna fanns ett finfint samlingsrum för fika och umgänge. Direkt till vänster fanns även en pool. Den får jag prova en annan gång…

Jag ångrar lite att jag inte åkte dit kvällen innan för att kolla in och provbo i ett hotellrum där. Det ska jag definitivt göra i framtiden! På vägen dit såg jag i alla fall flera fina tjäderhönor och precis utanför hotellet såg jag ett gäng björnar…de sistnämnda var dock i trä men väldigt fina ändå…

Min personliga utsmyckning på bilden i form av ett halsband från Paula Lindgren Hunting Jewelry är en stor favorit som jag fått av mina killar i morsdagspresent för några år sedan (det skulle verkligen behöva putsas på något vis ser jag). I övrigt är jag inte så mycket för smycken. Förutom några fina halsband som min svärfar gjort av mer naturliga material. Nu har jag dock två nya favoriter som en vän tillverkat. Finare tenntrådsarmband kan ju bara inte finnas…

Ett i brunt också. Jag gillar brunt…

Som ni såg i förra inlägget blev vår omgivning hemmavid återigen utsmyckad av snö. Det nya har inte ens tinat bort helt ännu och det kommer titt som tätt nya flingor från ovan. Jag kämpar på med sommardäcken och med att tvätta och torka kläder…

Omgivningen är lite som en hare just nu. Mitt mellan pälsbyten. Det sprang just precis förbi en hare här utanför köksfönstret. Kroppen och ansiktet var brunt medan benen och öronen fortfarande var vita. Så såg förmodligen haren ut som passerade i natt och väckte halva huset. Eller ja det var finnspetsen som gjorde det. Hon som alltid sover med ett öga öppet. När jag gick ut med hundarna i morse (i mer snöfall) såg jag spåren runt huset. Det blir nerdragna rullgardiner för Wilda ikväll! 

Kom igen nu våren! Byt päls!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s