När barnen får välja…

Det har varit en ovanligt lugn vecka. Maken jobbar eftermiddag och jag har jobbat hela veckan i Bastuträsk. Här förenar jag nytta med nytta. Och med nöjet av att vara ute. I en av grustäkterna på jobbet…

Efter min mindre lyckade måltid, enligt barnen, från förra inlägget kompenserade jag det med att de fick välja middag resten av veckan. En dag blev det våfflor och en dag blev det grillat i grillkåtan…

Enligt barnens ungefärliga önskemål gjorde jag grillspett med korv, grönsaker, majskolvar och baconlindad, rökt ost. Med rabarbersaft till…

Igår var det beställt kyckling till middag. Chilimarinerad, grillad kyckling med en massa gröna tillbehör och en dressing på créme fraiche och örtkryddor samt fetaost och en otroligt god rökt ost från Lapplands mejeri i Åsele. Jag minns inte när sönerna åt så mycket och länge sist…

…och man ska ju inte leka med maten men…

Roligt var det även på onsdagsmorgon då Edward skulle följa mig på jobbet en stund och tvillingarna fick åka ståndsmässigt till förskolan med pappa Daniel i timmerbilen…

Väl på jobbet hittade Edde min Dymo och pimpade min kaffemugg på allra varmaste vis… ❤

Idag hade Edde skola, inklusive utflykt till pulkbacke. Bästa dagen hittills enligt honom. Jag och tvillingarna inledde dagen med att hjälpa våren på vägen och försöka skotta bort lite snö från de nya hundgårdarna…

Vi undersökte de ganska nyvakna myrorna och gav dem lite sockerbitar…

Nu önskar vi alla en trevligt helg! Och att pappa Daniel och kompisen Stellan får en lyckad vildsvinsjakt söderut i helgen. Jag vill också säga att när barnen får välja sker inga terrorattacker! Ingenstans! Vi är glada (som vanligt) att vi bor här uppe i skogen och skickar en massa kramar neröver till alla. Jag känner mig obeskrivligt ledsen över det som hänt i huvudstaden idag! Väldigt ledsen är jag även över det faktum att jag inte är så himla förvånad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s