Plötsligt händer det…

Jag brukar aldrig eller väldigt sällan vinna något. Jag ställer helst inte upp i tävlingar jag inte kan vinna. Jag spelar inte på någonting och köper i princip aldrig lotter. Men ibland dyker det upp fina saker eller mer roliga tävlingar på sociala medier och döm om min förvåning då jag före jul vann ett väldigt fint presentkort på Polaris med den här bilden på mina felsökande tvillingsöner (bilden tog jag förra vintern)…

dubbel-h-lagar-skoter

Så himla roligt! Väldigt glad och tacksam känner jag mig. Det tog inte slut med glädjen och turen där…under helgen vann jag den här fantastiskt fina nyckelhållaren från Crud – svenskt varumärke och svenskt hantverk av naturliga material…

nyckelhallare

Plötsligt hände det också att jag beställde några nya böcker. Igen. Jag är lite av en bokfetischist faktiskt. Har alltid läst mycket och gillar att fynda böcker i passande tema. Till hela familjen. Jag har nyligt startat en ny grupp på Facebook som heter FRISKLUFTSBARN och där blev jag inspirerad till några nya böcker till sönerna bland annat. Här är några av veckans fynd till dem och till mig…

bocker

Något som plötsligt hände för några dagar sedan och som är mindre vanligt i vår värld är mer seriös fotografering. Jag behövde verkligen några ”normala” porträttbilder på mig själv. Till vårt egna företag Tjärnlidens. Jag insåg att jag hade väldigt få bilder där jag inte var i någon jakt- fiske- eller påpälsad utomhussituation. Min duktiga fotografkompis Tina Tafvelin ställde upp. Alla vår barn också. Här kommer några av många fina bilder som Tina tog…

mona-eriksson-1-av-34

mona-eriksson-19-av-34

mona-eriksson-9-av-34

mona-eriksson-27-av-34

mona-eriksson-17-av-34

Plötsligt hände det också en mindre bra grej idag. Min fyrhjulsdrift på bilen gick sönder. Igen. Det har såklart varit väldigt halkigt idag och imorgon ska jag och sönerna iväg på ett lite längre äventyr. Typiskt! Men det löser sig nog. Vi ser väldigt mycket fram emot äventyret! Nu ska jag börja packa en massa grejor och försöka motivera mig till lite kvällsträning. Ha en toppenbra helg! ❤

4 kommentarer

Add Yours
  • detvildalivetinorr

   Tack så mycket Eva! Ja äldsta sonen hade redan tänkt ut var fotot skulle tas och hur de skulle sitta. Småbrorsorna var inte helt samarbetsvilliga men det blev verkligen en fin bild! Glad och levande. 😄💛

   Gilla

 1. Maria

  Grattis till vinsterna! Kul att läsa det du skriver och titta på bilderna. Bra ide med gruppen friskluftsbarn. Hade bäst Mona 😘

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s