Speed och frid i juletid… 

Full fart in i juletid. Det är alltid mycket som ska göras. Både hemma och på jobb. Jag har under veckan hållit utbildning i YKB i egen regi och administrerat en massa på mitt vanliga jobb. På det sistnämnda hoppas jag att både fordon och jourkollegor får lite julefrid… 

MEN imorgon får de nog räkna med plogning i vanlig ordning. Snö kommer alltid på julafton. Inget undantag imorgon verkar det som. Detta kan dock förhoppningsvis bidra till efterlängtat jaktföre. Det här önskar jag mig…

…och det här… 

Medan jag drömmer om jakt, fiske och snö lurpassar jag på nötskrikor…

…och har idag städat till mig en tennisarmbåge tror jag. Nu ska jag tillaga en fin älgfilé jag hittade i frysen idag, baka en jultårta och göra kristyr tillsammans med sönerna. Sedan är vi redo för nära, kära och den efterlängtade tomten. GOD JUL till Er alla från oss alla! 💙

8 kommentarer

Add Yours
  1. Britt

    Önskar dig och familjen en skön fortsättning på julen och ett Gott Nytt År.Ett tips vid sparkåkning, sätt på dig broddar som ger fäste vid sparktagen och bromsning om det går för fort….Jag använder broddar i gummi som man sätter på hela skon.Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s