Tiden lider…

…ja den går himla fort i alla fall. Tiden. Det har varit en hektisk vecka med mycket jobb. Mycket lastbilar både i och utanför tankarna. Förutom mitt vanliga jobb har jag gjort premiär som utbildare i YKB. I Lycksele. Spännande och roligt! En höstig arkivbild (som jag är oskyldig till) från jobbet får symbolisera det…

hostig-grusbilsbild

Hemmavid har det också varit lastbilar. Och skogstraktorer. Till sönernas stora glädje. Gallring har utförts på angränsande mark…

sonerna-tittar-pa-timmerbil

Tiden lider fort på kvällarna nu också. Det bli fort mörkt och snart ännu fortare då vintertiden närmar sig…Varför undrar jag? Varför måste vi fortfarande hålla på och ställa om klockan? Onödigt! Skymningen är i alla fall alltid vacker. Oavsett tid…

valta-hemma

Morgnarna har också varit väldigt vackra i veckan. Frostiga och friska. Ta vara på dem. Ta vara på tiden. Att tiden har lite bråttom blev ännu mer märkbart sedan barnen kom till världen tycker jag. Igår firade vi tvillingarnas födelsedag. Fyra år. Redan…

entreprenadtarta

På kvällen märktes det att höstens tid börjar lida. Himlen bjöd på lite snöblandat regn. Lagom till mörkerskattjakt. Jag och Norma hade gjort en ganska lång reflexbana i skogen i kombination med harjakt tidigare under dagen…

jakt-a-skattjakt

För att göra det extra krångligt hade jag också ritat en karta med ett kryss där själva banan började. Efter att sönerna studerat kartan drog de iväg i full fart. Åt rätt håll…

morkerskattjakt

Under helgen har tiden även lidit för grisarna. Vi har sagt tack och hej till Lucy och Emelie. Tack för den här tiden och tack för allt gott kött…

grisarna

Lite vemodigt är det alltid. Varje år. Men hela familjen är ju ändå alltid beredd på detta. På vad som komma skall. Grisarna har haft ett himla bra liv. Avslutade livet helt ovetande. Helt utan stress. Idag har vi jobbat med det ekologiska och närproducerade köttet….

styckning-2

styckning-1-2

Nu har vi fyllt frysarna med mer rikedomar…

styckning-4

Nu lider tiden för den här dagen. Nu är det dags att avsluta den och ladda för morgondagen. Ta vara på tiden! På varje minut. Livet händer nu. Livet går inte i repris. ❤

norma-jaktspringer

 

 

 

2 kommentarer

Add Yours
 1. mittisiktet

  Ja, man ska uppskatta och njuta av livet, man är död alldeles för länge! Hos har vi haft första snön. Jag håller på med veden till Aronskuja och postarställen. Att vara jägare är nästan en heltidstjänst ibland. Jag tog också lite bilder under jakten. Det är så vackert nu 💕 Dom finns på bloggen. Är glad över att ha njutit av dubbel H en helg 💕och dig såklart! Kramar och pussar i massor 💋💋💋

  Gilla

  • detvildalivetinorr

   Ja verkligen! Synd att man måste sova bort så mycket tid! 😉 Jakten är mycket mer än själva jakten helt klart men det är ju som trevligt också! 🙂 Det var verkligen på tiden och välbehövligt med en helg tillsammans! Det får inte bli lika länge till nästa gång! Puss å kram! ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s