Första september…

Idag är dagen då jag skulle välja ut en vinnare till den fina björntavlan gjord av Joel Hultdin…

Björntavla 1

Det var verkligen inte lätt att välja bland alla fyndiga förslag! Egentligen skulle jag ju ha hunnit prova alla först…Det jag i alla fall lockades mest av var att tälja (förmodligen kommer jag då att skära mig) och det hade flera föreslagit men det här fastnade jag för lite extra:

”Jag snickrar på pass! Det är kul och jag somnar inte 😀 med snickrar så menar jag täljer… Små figurer eller smörknivar m.m. En del saker är kul att ha kvar, annat lägger jag på elden eller lämnar som souvenir till nästa passare 😀 ”

Så stort grattis till Louise Strömgren Carlsson! 😀 En styck björn kommer med snigelpost!

Förutom vinnarpresentationen så vet ni väl alla vad det mer är för dag idag…harjaktspremiär. Äntligen!

Norma driver

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s